1. 6. 2021

Ivanovićevi nova mandata na kongresu v Budimpešti

Budimpešta je zadnji majski vikend gostila najboljše evropske rokometne ekipe, obenem pa tudi generalno skupščino klubov, ki nastopajo v evropskih tekmovanjih (WFCH). Športna direktorica krimovk Deja Ivanović je bila spet izvoljena za dve mednarodni funkciji, so sporočili iz Krima Mercatorja.


Na volilnem kongresu je Ivanovićeva, ki opravlja vidnejšo vlogo od leta 2014, prejela zadostno podporo za nov mandat kot podpredsednica te organizacije, hkrati pa je bila nominirana za mesto v ženskem odboru (WHB) Evropske rokometne zveze (EHF), ki deluje v dobro razvoja ženskega rokometa na vseh ravneh.


"To, da ima Slovenija predstavnico v vrhu mednarodnega ženskega rokometa, je izjemna čast ne le zame osebno in za RK Krim Mercator, pač pa za ženski rokomet pri nas. Samo na ta način lahko soustvarjamo prihodnost rokometa. Hvaležna sem, da lahko vse svoje izkušnje, tako igralske kot funkcionarske nadgradim z delom v mednarodni skupini za razvoj meni najbolj ljubega športa," je ob tem dejala Ivanovićeva.