4. 8. 2021

Filip Glavaš je novi član Trebanjcev

Hrvaški rokometaš Filip Glavaš, ki ima za seboj uspešno sezono v dresu hrvaškega prvoligaša Poreča, je nova okrepitev trebanjskega Trima, so sporočili iz slovenskega prvoligaša. Štiriindvajsetletni igralec desnega krila je s klubom sklenil triletno pogodbo.

Glavaš je prve rokometne korake naredil pri RK Kozala, kasneje ga je pot zanesla še v Zamet, Varaždin ter Umag, letos pa je igral v vrstah Poreča in bil eden izmed najpomembnejših posameznikov ob osvojitvi tretjega mesta, ki prinaša igranje v 1. kvalifikacijskem krogu lige EHF v sezoni 2021/22.

V novi sezoni bo tvoril desnokrilni položaj skupaj z Galom Cirarjem, ki je bil lani z doseženimi 156 zadetki najboljši strelec trebanjskih levov.

Hrvaški rokometaš verjame, da selitev v Trebnje predstavlja korak naprej v njegovi karieri: "Vesel sem, ker prihajam v RK Trimo Trebnje. Klub ima odlične pogoje in visoke ambicije, kar se je videlo tudi v lanski sezoni na evropskem parketu. Prihod v novo sredino je za mene stopnička višje in verjamem, da bom z borbo na parketu upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba."