14. 8. 2021

Tri okrepitve v vrstah LL Grosista Slovana

LL Grosist Slovan je v svoje moštvo pred prihajajočo sezono zvabil Tilna Grudnika, Žigo Stoparja in Davorja Čauševića.

Zasedba iz Kodeljevega se je pred prihajajočo sezono okrepila na treh položajih. Med vratnicama LL Grosista Slovana bo v sezoni 2021/22 stal Tilen Grudnik, ki se k rdečim seli iz mestnega rivala Ljubljane. Galjevico bo za Kodeljevo zamenjal tudi krožni napadalec Žiga Stopar. Konkurenco na položaju levega krila je poostril 20-letni Davor Čaušević, nekdanji član mladinskih reprezentanc Srbije, ki je pred prihodom v prestolnico branil barve Urbanscapa Loke.


IZJAVE IGRALCEV

Tilen Grudnik, vratar:
"Vračam se v sredino, v kateri sem že igral in na katero med vežejo lepi spomini. Z večino igralcev, ki so v ekipi, smo pred dvema sezonama osvojili naslov prvakov 1.B lige ter s s tem prebili v Ligo NLB. Do odločitve za vrnitev na Kodeljevo je prišlo zaradi večjih možnosti za napredek ter večjih ambicij po doseganju novih oziroma višjih ciljev v karieri. Z izpolnitvijo osebnih ciljev bom pomagal tudi ekipi do želenih rezultatov v prihajajoči sezoni."

Žiga Stopar, krožni napadalec: "Po uvodnih dneh je stanje v ekipi odlično. Z nekaterimi soigralce se že poznamo, z nekaterimi sem celo že igral. Fantje so me lepo sprejeli in mislim, da smo se dobro ujeli. Želim napredovati v vseh segmentih igre in s tem pomagati svoji ekipi do izboljšanja rezultat s pretekle sezone."

Davor Čaušvić, levo krilo: "Vesel sem, da sem prišel v Ljubljano, na Kodeljevo. Že po nekaj skupnih treningih se čuti pozitivno vzdušje in visoka stopnja motiviranosti igralskega kadra in strokovnega vodstva. Pričakujem, da bo to sezona, v kateri bom izkoristil ves svoj potencial ter da nam bo uspelo uresničiti začrtane cilje kluba."