21. 7. 2009

Mladinke bodo odigrale štiri pripravljalne tekme

Slovenska mladinska ženska reprezentanca se od sobote pripravlja na Rogli, od koder se bo po nekaj dneh premora preselila v Ormož (27. julija). Do začetka evropskega prvenstva na Madžarskem, 14. avgusta, pa bo odigrala štiri pripravljalne tekme.

Med 27. julijem bo ekipa, ki jo vodi Uroš Bregar, trenirala v Ormožu, nato odšla še na pripravljalni tekmi v Beograd, zaključni del priprav pa bo opravila znova v severovzhodnem delu Slovenije. Prvi strokovni mož mladink, Uroš Bregar, je z dosedanjim delom zadovoljen: "Zaenkrat na pripravah vse poteka kot smo si zastavili, vse igralke z izjemo Žive Ovsenek, ki je priprave odpovedala zaradi poškodbe kolena, so zdrave in delajo s polno paro. Pred odhodom na EP naš čakajo še štiri tekme z zelo kvalitetnima ekipama Srbije in Madžarske, ki bodo dober preizkus naše trenutne forme. Naš osnovni cilj je uvrstitev med osem najboljših ekip Stare celine, potem pa naprej korak za korakom."

Vse o EP na Madžarskem