11. 11. 2009

V ženski članski reprezentanci Slovenije odslej okrepitev pri delu z vratarkami

Ženska članska reprezentanca, ki se bo zbrala v ponedeljek, 16. novembra, v Ljubljani, nato pa odpotovala v Lucijo na priprave, je dobila novo pomoč v strokovnem štabu. Ekipi se bo namreč pridružil Rolando Pušnik, ki bo vodil treninge vratark. Izbrano vrsto Ivice Rimanića sicer konec prihodnjega tedna čaka mednarodni turnir v Španiji.

Selektor se je za pomoč pri delu z vratarkami odločil poklicati Rolanda Pušnika, zato bo na tokratnih pripravah kar pet vratark (Sergeja Stefanišin, Branka Zec, Amra Pandžič, Tjaša Pikl in Neja Šoberl).

Izmed vabljenih igralk je sodelovanje zaradi obveznosti v srbskem Zaječarju odpovedala Barbara Varlec, ekipi pa se bodo pridružile Nina Jeriček, poškodovana Neža Mitruševska in Lina Krhlikar.

Slovenke bodo opravile šest treningov na slovenski Obali (v športni dvorani v Luciji po dva dnevno - od ponedeljka, 16. novembra, do vključno srede, 18. novembra), nato pa v četrtek z letalom odpotovale proti Almerii. Tam jih med petkom in nedeljo čakajo tri tekme s Španijo, Angolo in Japonsko.


Spored turnirja v Španiji:



Petek, 20. novembra:


18.00 Japonska – Angola


20.00 Španija – Slovenija



Sobota, 21. november:


10.00 Slovenija – Angola


12.00 Španija – Japonska


Nedelja, 22. november:


10.00 Japonska – Slovenija


12.00 Španija - Angola



Reprezentančni seznam


Foto: Arsen Perić/Ekipa