23. 11. 2009

Za reprezentanti prvi ponedeljkov skupni trening

Selektor slovenske moške članske reprezentance Zvonimir "Noka" Serdarušić je imel danes dopoldan na kupu zbrane reprezentante iz domačih klubov, ki so prvič uresničili idejo o skupnih ponedeljkovih treningih. Takšna snidenja so še kako dobrodošla, saj sta do začetka evropskega prvenstva v Avstriji še manj kot dva meseca.

 

Na zboru v Ljubljani se je zbralo petnajst rokometašev iz štirih slovenskih klubov (Gorenje Velenje, Cimos Koper, Celje Pivovarna Laško in Trimo Trebnje). Ekipa je pod vodstvom selektorja Serdarušića in njegovih sodelavcev ter budnim očesom direktorja moških reprezentanc Romana Pungartnika opravila dveurni trening, na katerem je predvsem obnovila nekatere zadeve, ki so jih fantje trenirali že na zadnjem reprezentančnem zboru in pripravah na Rogli. Poleg že znanih taktičnih variant so se igralci danes v Ljubljani soočili še z nekaterimi novosti. Trening je minil v zelo dobrem vzdušju in je bil zelo produktiven, tako reprezentanti kot selektor pa so igrišče zapuščali dobre volje in nasmejani.

 

"Ne glede na to, da je kar nekaj igralcev še včeraj igralo težke tekme, so bili danes ves čas zelo zbrani in 'pri stvari'," je povedal reprezentančni direktor Roman Pungartnik in dodal: "Rad bi se zahvalil vsem klubom, ki so nam omogočili ponedeljkov trening. Lahko rečem, da počitek in potrebna regeneracija reprezentantom zaradi tega ne bosta manjkala. Tudi za vnaprej upam, da se bomo za ponedeljkove akcije še dogovorili, saj to počnemo v dobro nas vseh – reprezentance in slovenskega rokometa."


Do Eura 2010 še manj kot dva meseca

Reprezentančni seznam za ponedeljkove treninge