18. 4. 2010

Poziv k javni obravnavi prenovljenih aktov RZS

Skladno s sklepom predsedstva Rokometne zveze Slovenije, da se do naslednje sezone 2010/2011 prenovijo akti RZS z namenom lažjega in preglednejšega predvsem pa ustreznejšega delovanja RZS kot celote in vseh njenih področij delovanja, je bila imenovana delovna komisija
za prenovo aktov RZS, sestavljena iz predstavnikov vseh komisij in oz. organov v okviru RZS ter predstavnikov pisarne; Toni Janc (predsednik Statutarne komisije), Gojko Pešec (predsednik Arbitražne komisije), Aleš Koršic (predsednik Registracijske komisije), Tone Čebela (predsednik
Disciplinske komisije), Branko Celar (Disciplinski sodnik), ter generalni sekretar Tomaž Jeršic in projektni vodja za tekmovanja Samo Kuzma.

Komisija na podlagi podrobnega pregleda obstoječih aktov RZS ter nujnih dopolnil in sprememb, v javno obravnavo podaja naslednje predloge aktov:
- Statut RZS;
- Registracijski pravilnik RZS;
- Disciplinski pravilnik RZS;
- Pravilnik o rokometnih tekmovanjih.

Vljudno vas naprošamo, da vse akte podrobno pregledate ter podate svoje mnenje in pripombe najkasneje do ponedeljka, 10. maja 2010 do 12. ure, in sicer v obliki amandmajev z obrazložitvijo - na e-mail naslov office@rokometna-zveza.si. Ker želimo od članov RZS čimbolj neposredne informacije o pripombah na prenovljene akte, bomo sklicali tudi javni posvet, ki bo v sredo, 5. maja 2010 ob 16. uri v M hotelu, Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana.