27. 1. 2011

Za organizacijo zaključnega turnirja pokala Pivovarne Union le ponudba Celja Pivovarne Laško, pri ženskah se ni prijavil nihče

Na razpis za organizacijo zaključnega turnirja pokala Slovenije za moške se je prijavil le rokometni klub Celje Pivovarna Laško. V ženski konkurenci se za zaključni turnir pokalnega tekmovanja ni prijavil nihče.

 

Rokometna zveza Slovenije je pred dobrim mesecem objavila razpisa in kriterije za organizacijo zaključnih turnirjev (polfinala in finala) pokala Pivovarne Union za moške in pokala Slovenije za ženske za tekmovalno sezono 2010/11.

 

Na razpis v moški konkurenci je v skladu z razpisnimi pogoji (rok za prijavo je bil 20. januar 2011) prišla le ena ponudba, poslal pa jo je rokometni klub Celje Pivovarne Laško. To je danes uradno potrdila tudi posebna komisija na RZS, ki bo na naslednji seji seznanila predsedstvo s celjsko kandidaturo. Zaključni turnir letošnjega pokala Pivovarne Union bo tako 9. in 10. aprila 2011 v dvorani Zlatorog v Celju.

 

Rok za prijavo na razpis za organizacijo zaključnega turnirja pokala Slovenije za ženske za sezono 2010/11 je bil ponedeljek, 24. januarja 2011. Do roka svoje ponudbe ni poslal noben klub.

 

Na zaključni turnir pokalnega tekmovanja v letošnji sezoni so se v moški konkurenci uvrstili Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje, Cimos Koper in Ribnica Riko hiše, v ženski pa Krim Mercator, Zagorje GEN-I, Krka in Žalec.

 

 

 

Razpisa in kriteriji za organizacijo zaključnih turnirjev pokala Pivovarne Union in pokala Slovenije za ženskeV pokalu Slovenije za ženske znani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja