4. 3. 2011

David Miklavčič in Željko Musa podaljšala sodelovanje z Gorenjem do leta 2013

Rokometni klub Gorenje je podaljšal sodelovanje z igralcema Davidom Miklavčičem in Željkom Muso. Slovenski in hrvaški reprezentant bosta v Velenju ostala do leta 2013.

 

Desni zunanji igralec David Miklavčič se je po enotedenskih pogajanjih s klubskim vodstvom dogovoril za podaljšanje zvestobe do leta 2013. Na osnovi prvotnih dogovorov sta igralec in klub sklenila sodelovanje do leta 2012, zdaj pa je slovenski reprezentant pristal še na dodatno leto.

 

Takoj za Miklavčičem je pogodbo z vodilnim moštvom slovenske lige podaljšal tudi hrvaški reprezentant Željko Musa. Musa, ki se je v Velenje preselil iz vrst trebanjskega Trima, bo prav tako ostal zvest Gorenju do leta 2013.

 

 

David Miklavčič, igralec Gorenja Velenja: "Klub je izrazil željo, da bi podaljšali pogodbo še za dodatno leto. Glede na to, da se v tej sredini počutim dobro in da so takšni tudi pogoji za delo, sem pristal na ponudbo. Dejstvo je, da ima večina igralcev v klubu pogodbe še za naslednji dve leti, zato se ekipa ne bo preveč spremenila. Tudi to je eden izmed razlogov, zakaj ostajam."

 

Željko Musa, igralec Gorenja Velenja: "V velenjski ekipi se zares odlično počutim. Vzdušje je neverjetno in odnosi med igralci so zelo prijateljski. Verjamem, da bom v Velenju še napredoval v svoji igri. Zadovoljen sem bil s ponujenimi pogoji, zato dvomov o podaljšanju sodelovanja ni bilo."

 

 

 

Gorenje v četrtfinalu evropskega pokala EHF z nemškim Göppingenom1. SRL ZA MOŠKE - SEZONA 2010/11 (CELOTEN SPORED, DATUMI, URE, PARI TEKEM IN IZIDI)Velenjčani tudi na povratni tekmi pokala EHF v Avstriji premagali BregenzRokometaši Gorenja na pragu evropskega četrtfinalaBregenz v Rdeči dvorani izgubil kar s 17 zadetki razlike