23. 3. 2011

Začela se je prodaja vstopnic za zaključni turnir pokala Pivovarne Union v celjskem Zlatorogu

Dvorana Zlatorog v Celju bo 9. in 10. aprila 2011 gostila zaključni turnir pokala Pivovarne Union za moške za tekmovalno sezono 2010/11. Prodaja vstopnic za rokometni spektakel v Zlatorogu se je že začela!

Rokometna zveza Slovenije (RZS) je organizacijo zaključnega turnirja letošnjega pokala Pivovarne Union v moški konkurenci dodelila rokometnemu klubu Celje Pivovarna Laško, ki se je edini prijavil na razpis krovne zveze. Žrebanje polfinalnih parov bo v sredo, 6. aprila 2011, v prostorih Pivovarne Union v Ljubljani.

RZS v sodelovanju z organizatorjem turnirja in generalnim sponzorjem pokala, podjetjem Pivovarna Union d. d., pripravlja spektakularen dogodek, na katerem bo mogoče doživeti rokomet na najvišji ravni, ob tem pa še zabavo in enkraten dogodek za rokometne in športne navijače.

Za zaključni turnir v Celju (sobota, 9. aprila 2011, in nedelja, 10.aprila 2011) so že v prodaji tudi vstopnice. Dnevna vstopnica za ogled dveh tekem stane 6 evrov za odrasle in 4 evre za otroke. Vstopnice je mogoče kupiti tudi v paketu, torej za oba igralna dneva skupaj: cena je 10 evrov za odrasle in 6 evrov za otroke.

Paketne vstopnice je mogoče kupiti le do vključno torka, 5. aprila 2011, vse vstopnice pa so v prodaji na  http://www.eventim.si/si/vstopnice/finalni-turnir-pokala-pivovarne-union-celje-sportna-dvorana-zlatorog-92916/event.html ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji (Hiša vstopnic v City parku v Ljubljani, Hiša vstopnic v Europarku Maribor, bencinski servisi Petrol, Big Bang, Kompas in ostali, kmalu pa tudi v Hiši vstopnic v City centru Celje).

Več informacij je na voljo na spodaj navedenih kontaktih.

Rokometna zveza Slovenije

Samo Kuzma, projektni vodja za tekmovanja

Tel: 01/54-76-630

e-pošta: kuzma@rokometna-zveza.si