20. 6. 2011

Izjava za javnost Rokometne zveze Slovenije

V izjavi za javnost RZS sporoča, da bo na podlagi prostovoljnega izstopa sedmih klubov iz ZROPS-a in njihovega poziva zvezi razpisala tekmovanje klubov v 1. A DRL-moški pod svojim okriljem. Razpis za tekmovanje bo pisarna RZS klubom posredovala v torek, 21. junija 2011.

Izjavo za javnost objavljamo v celoti in brez popravkov:

ZADEVA: Izjava za javnost Rokometne zveze Slovenije

Spoštovani,

na podlagi prostovoljnega izstopa sedmih (po abecednem vrstnem redu: MRK Krka, RD Izola Istrabenz Plini, RK Celje Pivovarna Laško, RK Cimos Koper, RK Gorenje Velenje, RK Krško in RK Maribor Branik) klubov oziroma društev iz »Zveze rokometnih prvoligašev Slovenije« z dne 20.06.2011 in na podlagi poziva teh klubov oziroma društev Rokometni zvezi Sloveniji za organizacijo tekmovanja 1. A DRL – moški z dne 20.06.2011 ter v skladu s Statutom RZS (10. člen, 2. alineja), bo Rokometna zveza Slovenije razpisala tekmovanje klubov v 1. A DRL – moški pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.

Ob tej priložnosti pozivamo tudi preostale klube, ki imajo pravico nastopa v 1. A DRL – moški za tekmovalno sezono 2011/2012, da se prijavijo v tekmovanje pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.

Razpis za tekmovanje bo pisarna Rokometne zveze Slovenije posredovala klubom v torek, dne 21.06.2011.

S spoštovanjem,

Mitja Gobec                                                             Franjo Bobinac

Generalni sekretar RZS                                                  Predsednik RZS

IZJAVA ZA JAVNOST ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE