25. 10. 2011

Moška mladinska reprezentanca Slovenije se bo zadnji dan oktobra zbrala v Krškem

Kandidati za moško mladinsko reprezentanco Slovenije se bodo v ponedeljek, 31. oktobra 2011, zbrali v Krškem. Poleg priprav bodo v Dugem Selu v četrtek, 3. novembra 2011, odigrali tudi tekmi z reprezentancama Srbije in Hrvaške.

 

Selektor slovenske mladinske reprezentance Slavko Ivezič je na priprave povabil 18 igralcev iz enajstih različnih slovenskih klubov. Zbor vabljenih igralcev in članov vodstva reprezentance je v ponedeljek, 31. oktobra 2011, ob 9. uri v Hotelu City, Trg Matije Gubca 3, v Krškem.

 

Po zboru in sestanku bosta v ponedeljek sledila še dva treninga. Prvi bo med 11. in 13. uro, drugi pa med 19. in 21. uro. Tudi v torek, 1. novembra 2011, sta predvidena dva treninga: prvi od 10. do 12. ure, drugi pa od 18. do 20. ure.

 

V sredo, 2. novembra 2011, bodo mladinski reprezentanti dopoldan opravili trening (med 10. in 12. uro), nato pa odpotovali v Dugo Selo na Hrvaškem, kjer jih v večernem terminu (od 18. do 20. ure) čaka še en trening.

 

Zadnji dan priprav bodo slovenski mladinci v Dugem Selu odigrali še dve tekmi. Najprej se bodo ob 10. uri pomerili z reprezentanco Srbije, ob 18. uri pa še s gostiteljico Hrvaško. Po drugi tekmi sledi vrnitev v Slovenijo.

 

Igralci morajo s sabo na priprave prinesti športno opremo, žogo, reprezentančno opremo Kempa in potni list. Za vse dodatne informacije je selektor Slavko Ivezič dosegljiv na telefonski številki 041/414-788.

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub
GORELA Jan Cimos Koper
ŠOŠTARIČ Mario Gorenje Velenje
CEHTE Nejc Krško
HRASTNIK Gašper Loka
BRADEŠKO Žiga Loka
KALABIČ Elvir SVIŠ Pekarna Grosuplje
ŽABIČ Igor Celje Pivovarna Laško
CINGESAR Mario Loka
GORENJAK Jure Celje Pivovarna Laško
GREBENC Jan Ribnica Riko hiše
GRZENTIČ Nino Slovan
ŠPENDE Aleksander Gorenje Velenje
FIDEL Dušan Istrabenz plini Izola
NOSAN Blaž Grča Kočevje
SENDELBAH Blaž Celje Pivovarna Laško
ZAPONŠEK Rok Gorenje Velenje
ŠKALIČKI Domen Rudar Trbovlje
ŽITNIK Blaž Krško