19. 3. 2012

Sponzorji skrbijo za slovenske reprezentante

Sodelovanje pokroviteljev z Rokometno zvezo Slovenije je izjemno plodno in široko. Podjetje Intact tako skrbi za športno medicinske pripomočke, ki jih uporablja moška članska reprezentanca Slovenije.

Ob tem naš pokrovitelj dodatno skrbi za nekatere slovenske reprezentante. IntAct Group je grupacija podjetij, inštitucij in združenj, ki na območju več držav prinaša na tržišče tehnologijo, znanje in projekte, vezane na promocijo umnega pristopa k športni vadbi za boljše zdravje, rehabilitacijo, vrhunski šport ali rekreacijo, sodobne postopke v medicinski rehabilitaciji, sodobno testiranje sposobnosti v športu, pravilno doziranje vadbe, kontinuirno spremljanje, obremenitve CV sistema, sodobno računalniško analizo obremenitev, druge sodobne merske postopke v športu in medicini ter nove športno-rekreativne vsebine.

Posebej so strokovnjaki grupacije specializirani za srčni monitoring, elektromišično stimulacijo, merjenje laktatov, vadbo inspiratornih mišic in merjenje telesne zgradbe. Med tistimi, ki so postali uporabniki njihovih športno medicinskih pripomočkov, se je pred dnevi znašel tudi Luka Žvižej, sicer član Celja Pivovarne Laško, ki se je tako pridružil Juretu Natku in Urošu Zormanu.