20. 3. 2012

Kadeti premagali člansko ekipo Škofljice

Kadetska reprezentanca Slovenije (U-18), ki je vodi Tomaž Juršič, je v okviru priprav za kvalifikacije za letošnje EP gostovala na Škofljici in se pomerila s člansko ekipo tamkajšnjega 1. B ligaša. Slovenski upi so zmagali z 38:31 (19:14).

 

 

Slovenska moška kadetska reprezentanca je proti Škofljici igrala v naslednji postavi: Blagotinšek 4, Jurečič 2, Kodrin, Fižuleto, Lapajne 4, Kodrič, Groff 2, Ovniček 1, Okleščen 1, Verdinek 3, Levc 6, Marušič 8, Zore 3, Ban 1, Gjerek 2, Suholoženik 1.

 

 

Škofljica je igrala v naslednji igralski zasedbi: Kacjan, Peskar, Lukanc 1, Pogač 7, Podlogar 1, Leskovar, Vojin 6, Slanc 4, Huskič 5, Ločičnik 1, Pahor 1, Cvetko 3, Zgonec 1, Tomšič, Pislevič 1, Kamenica.

 

 

Kadeti bodo v Slovenj Gradcu kmalu začeli s pripravami za kvalifikacijski turnir za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu. Varovance selektorja Tomaža Juršiča na kvalifikacijskem turnirju v Luksemburgu, ki bo od 30. marca do 1. aprila, čakajo tekme z Latvijo, Luksemburgom in Nemčijo. Na EP, ki bo julija v Avstriji, se uvrstita prvi dve reprezentanci.