29. 3. 2012

GNLD je osmi igralec mladinske reprezentance

Tudi za igralce moške mladinske reprezentance Slovenije se po tekmovalni plati bliža eden vrhuncev letošnjega leta. Od 6. do 9. aprila si bodo v Franciji skušali priigrati vozovnico za evropsko prvenstvo, ki bo julija v Turčiji.

 

 

Pred tem pa se bodo prvega aprila dobili na skupnih pripravah v Slovenj Gradcu. V desetih dneh napornih treningov in težkih tekem, v Dreuxu jim bodo namreč nasproti stale močne reprezentance Madžarske, Romunije in domače Francije, bodo porabili veliko energije. Zato so se v mladinski vrsti še posebej razveselili sponzorske podpore, ki jim jo bo nudil GNLD International d. o. o.

 

 

GNLD, ki deluje v 50 državah sveta in ki je prvi na področju celične prehrane, je globalni proizvajalec prehranskih dodatkov, ki vračajo energijo in vitalnost. Ko so pred skoraj 50 leti ustanavljali to družbo, niso imeli namena ustvariti vodilnega podjetja za izdelavo prehranskih dopolnil na svetu, temveč skupnost ljudi, ki si želi dobro življenje.

 

 

Filozofija te družbe, ki je sicer podpirala tudi našega izjemnega ekstremnega športnika Jureta Robiča, namreč temelji na naravi, podpori vrhunske znanosti, zagotovljeni kakovosti in vedno tudi na sprejemanju okolju prijaznih odločitev.

 

 

Njihovi izdelki vsebujejo najvišjo raven čistosti in so preizkušeni z najstrožjimi procesi testiranj, klinične raziskave pa dokazujejo učinkovitost GNLD-jevih izdelkov in so objavljene v nekaterih najuglednejših, svetovno znanih znanstvenih publikacijah.

 

 

Širši javnosti  so nabolj znani  po proizvodih Tre-en-en  za celično prehrano, Omega-3 Salmon Oil Plus, NutriShake, All C, Aloe Vera Plus, Pro Vitality, Cartenoid complex, Formula IV in Muilti, ter GR2 Control, najnovejša bioaktivna prehranska esenca Tre in številnih drugih vitaminih, antioksidantih in drugih dodatkih.

 

 

Zelo kakovostna je tudi njihova paleta okolju prijaznih sredstev za čiščenje in kozmetike. Kako močni so tudi na tem področju, dokazuje njihova pomoč pri največjem reševanju rastlinskega in živalskega sveta v zgodovini, ko so v Južni Afriki rešili več kot 25 tisoč pingvinov z njihovim nežnim, okolju prijaznim sredstvom za čiščenje, ki ga kot edinega lahko uporabljajo tudi v Hiši metuljev Bordano v Italiji.

 

 

Prehranska dopolnila družbe GNLD so lahko pomemben del prehrane športnikov, je povedala univerzitena inženirka živilske tehnologije Vida Kokalj iz družbe GNLD ob predaji izdelkov NutriShake, beljakovinskih napitkov, ki temeljijo na beljakovinah sirotke in soje in ki vsebujejo vseh 22 aminokislin. Direktorica  marketinga Vlatka Bartolić Iori  je poudarila, da so se za podporo odločili zato, ker se kot vrhunski proizvajalec prehranskih dodatkov  prepoznali kvaliteto slovenskega rokometa.

 

 

Za mlado vrsto so se odločili zaradi vrhunskih dosežkov, petih medalj na evropskih in svetovnih prvenstvih v zadnjem desetletju, rezultatov, s katerimi se v Sloveniji ne more primerjati noben drug kolektivni šport. S tem pa dajejo podporo tudi vsem, ki so te mlade igralce vzgojili in pripeljali na raven, ki omogoča takšne dosežke.

 

 

Izdelke sta prevzela in se v imenu RZS ter igralcev sponzorju zahvalila tehnični vodja reprezentance Rado Pantelič in krožni napadalec Igor Žabič, ki je, kot kaže posnetek, asistiral tudi kot "športni maneken" družbe.  V reprezentanci si želijo z dobrimi igrami pridobiti uglednega sponzorja tudi za dolgoročno sodelovanje.

 

 

 

Več o GNLD International d. o. o. si lahko preberete TUKAJ