7. 11. 2012

Sevnica - Ribnica Riko hiše 25:37 (14:19)

V devetem krogu 1. NLB Leasing lige za moške so rokometaši Sevnice doživeli visok poraz pred domačimi gledalci. V Sevnici jih je s 37:25 (19:14) visoko premagala ekipa Ribnica Riko hiše.

 

 

 

 

 

SEVNICA - RIBNICA RIKO HIŠE 25:37 (14:19)

 

 

Sevnica - Športna dvorana, gledalcev: 400, sodnika: Cvetko in Kavalar (oba Celje).

 

Sevnica: Stegne, Gorenjak 3, Brečko, Plazar 2, Đurđević 9 (2), Ošlovnik, Kozole, Božič, Zaponšek, Dražetič 2, Kuhar, Borovnik, Bezgovšek, Nered 4, Sirk 3 (1), Zorc 2.

 

Ribnica Riko hiše: Klarič, Perovšek, Markovič 1, Kovač 1, Jamnik 9 (1), Bašič 6 (1), Koražija, Nosan, Markovič, Pucelj 3, Abrahamsberg 7, Čemas 5, Kapular 3, Košmrlj 2.

 

Sedemmetrovke: Sevnica 3 (3), Ribnica Riko hiše 3 (2).

 

 

 

Ribniška zasedba je zanesljivo zmagala v Sevnici in se utrdila na šestem, medtem ko Sevnica ostaja na predzadnjem mestu v 1. NLB Leasing ligi. Izbranci gostujočega trenerja Mustafe Torla so imeli v prvih dvajsetih minutah kar nekaj težav s Sevničani, v končnici prvega polčasa pa so vendarle bolj odločno pohodili stopalko za plin in na veliki odmor odšli s prednostjo petih golov.

 

 

V drugi polovici tekme so imeli vse v svoji oblasti, gostitelji jim niso bili kos v nobeni prvini, na koncu pa so igrišče zapustili dvanajstimi goli zaostanka. V domači ekipi je bil strelsko najbolj učinkovit Miloš Đurđević z devetimi goli, v gostujoči pa sta se strelsko izkazala Grega Jamnik in Črt Abrahamsberg. Prvi je dosegel devet, drugi pa sedem zadetkov.

 

 

Sevniška ekipa bo v naslednjem krogu gostovala pri SVIŠ Pekarni Grosuplje, ribniška pa bo na domačem igrišču gostila novomeško Krko. Obe tekmi bosta v soboto, 10. novembra.

 

 

 

1. NLB LEASING LIGA ZA MOŠKE - SEZONA 2012/13