6. 3. 2013

Mladinke tokrat v Celje

Potem, ko so se 25. februarja pomerile z GEN-I Zagorjem, bodo varovanke selektorja Bojana Voglarja, v okviru priprav za nastop na kvalifikacijah za letošnje EP, 11. marca v Celju igrale proti Celjskim mesninam.

Mladinke letos čakajo kvalifikacije za nastop na EP. Kvalifikacijski turnir se bo igral od 29. do 31. marca v Craiovi (Romunija), na EP, ki bo poleti na Danskem, pa bosta napredovale dve najboljši reprezentanci. Slovenke bodo igrale v konkurenci Romunije, Poljske in Velike Britanije.

V okviru načrtovanih reprezentančnih aktivnostih in pred začetkom zaključnih priprav, ki bodo v Slovenj Gradcu od 23. do 27. marca, se tako nadaljujejo enodnevne akcije.

Mladinke se bodo v Celju zbrale 11. Marca ob 8.15, dopoldne bodo opravile trening, ob 18.30 pa se bodo v dvorani Golovec pomerile s Celjskimi mesninami.

Na akcijo so povabljene naslednje igralke: Klara Hrovatič (Celje Celjske mesnine), Tea Brecelj (Mlinotest Ajdovščina), Saša Markovič (Brežice), Pia Ugrin (GEN-I Zagorje), Sabina Benedičič (Naklo Peko Tržič), Anja Pirc (Zelene doline Žalec), Nina Bužekijan (Piran Marina Portorož), Dominika Mermolja (GEN-I Zagorje), Manca Jurič (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Maja Valjavec (Naklo Peko Tržič), Ana Zrimšek (Olimpija), Tjaša Veble (Krka), Jasna Turnšek (Zelene doline Žalec)