13. 3. 2013

Slovenske mladinske reprezentantke odhajajo na trening v Ljubljano in tekmo v Zagorje

Selektor Bojan Voglar s svojim strokovnim štabom nadaljuje aktivnosti v okviru priprav za nastop na kvalifikacijskem turnirju za letošnje evropsko prvenstvo. Voglar bo tako svoje varovanke ponovno zbral v ponedeljek, 18. marca.

 

 

Mladinke letos čakajo kvalifikacije za nastop na EP. Kvalifikacijski turnir se bo igral od 29. do 31. marca v Craiovi (Romunija), na EP, ki bo poleti na Danskem, pa bosta napredovale dve najboljši reprezentanci. Slovenke bodo igrale v konkurenci Romunije, Poljske in Velike Britanije.

 

 

V okviru načrtovanih reprezentančnih aktivnostih in pred začetkom zaključnih priprav, ki bodo v Slovenj Gradcu od 23. do 27. marca, nadaljujejo z enodnevnimi akcijami. Pretekli ponedeljek so igrale s Celjskimi mesninami in slavile z 32:28 (22:14), v ponedeljek, 18. marca, pa se bodo ponovno pomerile s člansko ekipo GEN-I Zagorja. Pred tem bodo v Ljubljani opravile še trening v športni dvorani vojašnice Edvarda Peperka. Trening v Ljubljani bo od 10.00 do 11.30, tekma v Zagorju pa ob 15.30.

 

 

Na akcijo so vabljene naslednje igralke: Klara Hrovatič (Celje Celjske mesnine), Tea Brecelj (Mlinotest Ajdovščina), Saša Markovič (Brežice), Pia Ugrin (GEN I-Zagorje), Sabina Benedičič (Naklo Peko Tržič), Anja Pirc (Žalec), Nina Bužekijan (Piran Marina Portorož), Dominika Mermolja (GEN-I Zagorje), Manca Jurič (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Maja Valjavec (Naklo Peko Tržič), Ana Zrimšek (Olimpija), Tjaša Veble (Krka), Jasna Turnšek (Zelene doline Žalec), Barbara Selinšek (Mercator Tenzor Ptuj) in Amina Jagurdžija (Piran Marina Portorož).