3. 3. 2014

NOVO: V rubriki "ANKETA" glasujte in izberite Petrolovega rokometaša meseca - februar 2014

V sodelovanju z našim sponzorjem Petrol smo za vse navijače že prejšnji mesec pripravili novost. Konec vsakega meseca bomo izbirali slovenskega reprezentanta, ki je najbolj zaznamoval minuli mesec – bodisi na reprezentančnem bodisi na klubskem nivoju. Vabljeni k sodelovanju!

Za vas bomo vsakič izbrali 5 kandidatov, ki so se po našem mnenju najbolj izkazali, vi pa boste preko spletne ankete na spletni strani Rokometne zveze Slovenije lahko oddali glas za vašega favorita. Z zmagovalcem meseca, Petrolovim rokometašem meseca, bomo opravili obsežen intervju. Vprašanja boste zmagovalcu lahko preko naše Facebook strani postavili tudi vi, izbrana vprašanja pa bo podjetje Petrol tudi nagradilo.

V mesecu februarju 2014 so bili naši rokometaši aktivni samo na klubski ravni. Zato vam v izbor ponujamo pet igralcev, ki so se najbolj izkazali v ligaških tekmovanjih v Sloveniji ali tujini ter na tekmah v evropskih rokometnih pokalih.

Kandidati za Petrolovega rokometaša meseca februarja 2014 so:

STAŠ SKUBE (Gorenje, Velenje, Slovenija)

JURE DOLENEC (Montpellier, Francija)

GAŠPER MARGUČ (Celje Pivovarna Laško, Slovenija)

LUKA ŽVIŽEJ (Celje Pivovarna Laško, Slovenija)

GORAZD ŠKOF (Nantes, Francija)

ANKETA - NOVO VPRAŠANJE - PETROLOV ROKOMETAŠ MESECA!