15. 10. 2014

Škofljica Pekarna Pečjak – Grosuplje 25:25 (14:11)

Škofljica Pekarna Pečjak – Grosuplje 25:25 (14:11)

 

Škofljica – Športna dvorana, gledalcev 100, sodnika: Majer in Žitnik.

 

Škofljica Pekarna Pečjak: Markuš, Hvala-Stojanovič, Glavič, Obajdin 3 (1), Jovanovič 6, Regner 4, Kozole 7,  Huskič 1, Kolar, Slanc 2, Lampelj , Marolt 2, Žnidaršič, Pangerc, Lešek.

Grosuplje: Smrke, Mušič 1, Mišigoj, Grum, Corel 6, Kump, Šemrov, Petrovič, Petan 3, Repar, Kastelic 4, Virant, Pevec, Zakotnik 5 (4), Mišmaš 3, Grum 3.

Sedemmetrovke: Škofljica Pekarna Pečjak 1 (1), Grosuplje 6 (4).

Izključitve: Škofljica Pekarna Pečjak 8, Grosuplje 6 minut.

 

Gledali smo dva različna polčasa. V prvem je dominirala domača ekipa, ki je bila vseskozi v vodstvu. V sredini prvega dela je bila razlika že pet zadetkov , vendar so uspeli gostje do konca polčasa razliko znižati na tri zadetke (14:11).

V drugem delu tekme pa drugačna slika – gostje so začeli igrati zelo borbeno v obrambi in podjetno v napadu in razlika se je kar nekaj časa gibala med enim in tremi zadetki, še vedno v korist domačinov. Bolj ko se je približeval konec tekme, več napak so domači naredili v napadu, gostje pa so ponujene priložnosti zgrabili z obema rokama in po prvem izenačenju na 18, kmalu tudi prešli v vodstvo (21:23). V dramatični končnici so potem domači igralci ekspresno prišli do izenačenja, v šestih sekundah pa tudi gostje niso uspeli več zadeti.  Ekipi sta se razšli z neodločenim rezultatom, kar je, glede na videno na terenu, še najbolj pravičen izid.

Rokometaši Škofljice Pekarna Pečjak bodo v 6. krogu gostovali v Črnomlju, Grosuplje pa bo gostilo ekipo RD Moškanjci – Gorišnica.