26. 11. 2016

Riko Ribnica za skupinski del Pokala EHF lovi zaostanek petih golov

Napočil je trenutek, ki so ga v ribniškem rokometnem društvu zaman čakale generacije rokometašev in trenutek, ko se po 60 letih igranja rokometa v Ribnici, članska ekipa lahko prvič v zgodovini uvrsti v skupinski del pokala EHF.

Zadnja ovira na tej poti je vse prej kot lahka, saj ribniška ekipa po prvi tekmi v Temišvaru v Romuniji zaostaja za 5 golov in le vrhunska predstava celotne ekipe ter glasna grla zvestih navijačev lahko prinesejo napredovanje.

Vse navijače in ljubitelje rokometa vabimo, da si zagotovijo vstopnice v predprodaji ter da pridejo pred dvorano prej kot običajno, saj bo varnost poostrena in vsak obiskovalec bo podvržen osebnemu pregledu. Vabljeni v čim večjem številu!

POKAL EHF, 3. PREDKROG, POVRATNA TEKMA

Sobota, 26. novembra, ob 19.00:
RIKO RIBNICA : POLITEHNICA TEMŠIVAR

Prva tekma, sobota, 19. novembra:
POLITEHNICA TEMŠIVAR : RIKO RIBNICA 27:22 (14:11)
Politehnica Temišvar: Paius, Milošević 7, Simicu, Neamtu, Lasica 3, Savić, Stefan 1, Marjanović 2, Guranescu, Lazarov 4, Daskaloski, Furak, Pejović, Fenici 2, Simović 8, Santeiu.
Riko Ribnica: Klarič, Perovšek, Leban 5, Fink 4, Grebenc 6, Knavs 2, Henigman 1, Skušek 3, Pucelj 1, Pahulje, Nosan, Kovačič, Erak, Kljun, Kulenović, Košmrlj.

Sedemmetrovke: Politehnica Temišvar 5 (4), Riko Ribnica 6 (6).
Izključitve: Politehnica Temišvar 4, Riko Ribnica 14 minut.
Rdeči karton: Henigman (49.).