10. 1. 2018

Krimovke do visoke zmage proti Zagorju

Rokometašice Krima Mercatorja so na zaostali tekmi 7. kola 1. A DRL za ženske nadigrale rokometašice Zagorja in slavile zmago s 33:22.

1. A DRL ZA ŽENSKE, 7. KOLO

Sreda, 10. januarja 2018:
KRIM MERCATOR : ZAGORJE 33:22
Benko 7, Stanko 6; Rebolj 8, Privšek 5.

Torek, 7. novembra 2017:
KRKA : Z'DEŽELE 27:25 (14:11)
Lovšin 11, Leški 6; Čerenjak 7, Pišek 6.

Salvador Kranjčič, trener Krke:

"Najprej moram čestitat puncam za novo zmago in za vse, kar so do sedaj naredile. Tekma je potekala tako kot smo pričakovali. Ne glede na poškodbe, smo pokazali pravi karakter in na koncu pripeljali tekmo v našo korist. Čestitke tudi Celjankam za dobro tekmo."

Sebastjan Oblak, trener ŽRK Z’Dežele:

"Škoda je teh dveh točk, ki so si jih danes bolj želele Novomeščanke. Čestitke Krki, za moja dekleta pa upam in verjamem, da se bodo hitro pobrala in, da bodo do naslednjega srečanja popravile nekatere stvari v naši igri."

Sobota, 4. novembra: 2017
JADRAN BLUEMARINE HRPELJE-KOZINA : PTUJ 22:28 (14:13)
Maglica in Poplašen po 5; Kototaj 7, Borovčak 6.

STATISTIKA

ZELENE DOLINE ŽALEC : KOPER 22:24 (13:15)
Strnad 8, Leskovec 4; Zorko 7, Škabar 6.

STATISTIKA

Aleš Filipčič, trener Zelenih dolin Žalca:

"Našo današnjo predstavo so krojile poškodbe in viroze minulega tedna, tako da nismo trenirali, kot bi bilo treba, kar se je odražalo tudi v igri. Poškodovala se je med drugimi tudi prva vratarka Edita Amon. Luknje v naši ekipi so se odražale tudi v igri. Preveč je bilo napak. Napake so sicer delale tudi Koprčanke, a pozna se, da so uigrana ekipa, ki je imela danes tudi več športne sreče."

Valentino Štingl, trener Kopra:

"Vesel sem, ker smo končno odigrali vseh 60 minut tako, kot znamo. Odlično smo odigrali v obrambi in v napadu smo zmanjšali število tehničnih napak. Pohvalil bi borbeno in srčno igro vseh igralk!"

MLINOTEST AJDOVŠČINA : LJUBLJANA 26:26 (13:14)
Čajko 7, Jurič 5; Abina, Žabjek in Vončina po 5.