23. 7. 2018

Obe tekmi Slovenije v drugem delu ob 19.00

Slovenska mladinska reprezentanca bo obe tekmi drugega dela odigrala ob 19.00 v dvorani Zlatorog - prvo v torek proti Nemčiji, drugo v sredo proti Islandiji. V polfinale vodi že ena zmaga!

Izbranci Saše Prapotnika so si z odličnimi predstavami priborili najboljše izhodišče v skupini M1, v kateri ima edina dve točki, Nemčija in Islandija ji sledita s po eno, Srbija pa nič. Slovenija, ki ima s 66 prejetimi goli daleč najboljšo obrambo prvenstva (na drugem mestu je Nemčija z 72, na tretjem pa Španija s 74), se lahko v polfinale uvrsti že samo z eno zmago.

Naša izbrana vrsta, ki ima tudi najboljšega strelca prvenstva - z 28 goli na treh tekmah je to Grega Ocvirk-, se seli v dvorano Zlatorog, v kateri organizatorji znova pričakujejo veliko število gledalcev. Ti so v prvem delu v velikem številu polnili nekdanji hran celjskega rokometa in pričarali odlično vzdušje, za katerega so pohvale izrekali tudi tuji gostje.

Vstopnice za obe tekmi je moč kupiti na tej neposredni povezavi, vseh prodajnih mestih sistema Moje karte, bencinskih servisih OMV ali na blagajni dvorane Zlatorog na dan tekme.

DRUGI DEL, SKUPINA M1, DVORANA ZLATOROG

Torek, 24. julija, ob 19.00:
NEMČIJA : SLOVENIJA - prenos na Sportklub 2 in EHF TV

Ob 17.00:
ISLANDIJA : SRBIJA

Sreda, 25. julija, ob 19.00:
SLOVENIJA : ISLANDIJA - prenos na Sportklub 2 in EHF TV

Ob 17.00: