12. 1. 2021

Trebanjci segli po okrepitvi

Trebanjski Trimo bo pred nadaljevanjem sezone okrepil desni zunanji rokometaš Mihajlo Radojković, ki bo zaostroval konkurenco na desni strani napada, kjer sicer igrata Anže Dobovičnik ter Ozgur Sarak.

Radojković je rokometno pot začel v Smederevu, se nato pridružil srbskemu velikanu Partizanu iz Beograda, leta 2016 pa oblekel dres turškega prvaka Bešiktaša in z njim nastopil v EHF Ligi prvakov. Minuli dve leti je preživel v Romuniji, nazadnje pa skupaj z Gregorjem Okleščnom igral v Katarju, pod taktirko slovenskega stratega Branka Tamšeta.

Gre za izjemno kakovostnega rokometaša, z mednarodnimi izkušnjami, med drugim celo iz elitne EHF Lige prvakov, s čimer trebanjski klub dobiva pomembno okrepitev pred nadaljevanjem sezone. S klubom je sklenil dogovor do konca sezone.

Mihajlo Radojković, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
"Dobil sem ponudbo kluba in pogledal nekaj tekem. Všeč mi je stil igre in delo trenerja Uroša Zormana. Ko me je poklical, sem takoj sprejel ponudbo, saj tukaj igra tudi prijatelj Aleksander Tomić, ki mi bo zelo pripomogel pri prilagajanju na okolje. Za pomoč se zahvaljujem tudi bivšemu trenerju Branku Tamšetu. Imam visoke cilje – borbo za naslov državnega prvaka in izločilne boje EHF Lige, delo z vrhunskim trenerjem in individualno napredovati."