3. 10. 2023

V Logatcu se obeta pestro superpokalno dogajanje

Prvi oktobrski konec tedna bo v Logatcu minil v znamenju Slovenskega rokometnega festivala. V petek in soboto se bodo za osmo superpokalno lovoriko pomerili Krim Mercator, Mlinotest Ajdovščina, Trgo ABC Izola ter domača Zvezda Logatec. Finale si bo v soboto, ob 20.00, moč ogledati tudi na Sportklubu.

Na enem mestu bodo nastopile vse tri ekipe, ki še vedno ostajajo tudi del evropskih tekmovanj. Krim Mercator je v novo sezono elitne Lige prvakinj vstopil sanjsko, s tremi zaporednimi zmagami. V tretji krog evropskega pokala pa sta se prebili Ajdovščina, ki je nadigrala grško Panoramo (71:55) in Izola, ki je bila z 72:48 boljša od grškega Youth Union.

Po petkovih polfinalnih tekmah pred dvorano sledi koncert Zvite feltne, poskrbljeno bo za animacijo najmlajših rokometnih navdušencev. Dogodki v okolici dvorane bodo za vse obiskovalce brezplačni, vstopnice za vse tekme pa bo moč kupiti ob vstopu v dvorano. Vstopnina za vsako posamezno tekmo znaša 7€, mogoče pa bo kupiti tudi dnevno vstopnico, ki bo stala 12€.

V soboto bo na modri podlagi zaigral tudi podmladek domačega kluba. Starejše deklice se bodo pomerile proti Kopru, mlajše pa čaka turnir proti Šempetru-Vrtojbi in Izoli.

CELOTEN SPORED DOGAJANJA V LOGATCU
Petek, 6. oktobra:

16.00 ŽRK Trgo ABC Izola - ŽRK Mlinotest Ajdovščina
19.00 RK Zvezda Logatec - RK Krim Mercator
21.00 po koncu tekme koncert Zvita feltna

Sobota, 7. oktobra:

11.00 starejše deklice Zvezda Logatec - ŽURD Koper
13.00 turnir mlajše deklice - Logatec, Šempeter, Izola
20.00 finale (zmagovalca petkovih tekem)
po finalu zaključek z DJ-jem