29. 1. 2009

Bonova zadovoljna z remijem

Krim Mercator je v 11. krogu regionalne lige iztržil remi proti hrvaški Podravki. Čeprav je že zaostajal, se je znal vrniti in vknjižiti točko, s katero je prevzel vodilno mesto na lestvici regionalne lige.

"Zadovoljna sem s tekmo, ker se je še enkrat pokazalo, kdaj smo lahko dobri. Le ko igramo kolektivno in smo polno angažirani. Mislim, da smo glede na kakovost Podravke iztržili veliko. Vesela sem tudi vrnitve Amre Pandžič in Maje Zrnec,"
pravi trenerka Krima Mercatorja Marta Bon.

"Res je, da smo dobili 36 golov, a tudi dali smo jih toliko. Nobena stran ni imela prav najboljše obrambe, čeprav je Podravkina vratarka veliko obranila. Pomembno se mi zdi, da se vidi kvaliteta naše ekipe, čeprav imamo veliko mladih igralk." Pred krimovkami je dober teden priprav na nadaljevanje lige prvakinj, v kateri se bodo 7. februarja pomerile z madžarskim Györijem. Seveda so vse misli že usmerjene tja: "Dobro je, da smo se vrnili v tekmovalni ritem. Pred nadaljevanjem lige prvakinj bomo igrali tekme med sabo in s fanti, kar bo zelo pomembno, da vzdržujemo tekmovalni ritem. Zbrali smo posnetke petih tekem Györija, obstaja pa tudi možnost, da si bomo eno njihovo tekmo ogledali še v živo."