15. 2. 2009

Marta Bon: Pokopal nas je slab začetek

Po porazu v Romuniji je bilo v taboru Krima Mercatorja enotno mnenje, da je za neuspeh proti Oltchimu kriv predvsem slab začetek tekme, svoj delež pa je dodala tudi nekdanja igralka in vratarka kluba z Galjevice Luminita Dinu.

 

 

Marta Bon, trenerka Krima Mercatorja: "Tekma je bila zelo napeta in razburljiva. Morda bi lahko celo zmagali, a nas je pokopal slab začetek. Stvari nam v uvodnem delu na žalost niso šle tako, kot smo se dogovorili. Tudi obramba ni bila takšna, kot smo si jo zamislili. Poleg tega smo vratarki Luminiti Dinu dovolili, da se je "razbranila". Če bi imeli več razpoloženih strelk, bi se lahko veselili zmage. Kljub temu pa je bila to za nas dobra učna ura."

 

Dijana Golubić, igralka Krima Mercatorja: "Svojo priložnost smo zapravile v prvem polčasu, ko nismo odigrale dovolj agresivno. Potem smo vendarle začele igrati, toda ob priložnosti, da ujamemo Romunke, smo spet izgubile glave."

 

Sanja Damnjanović, igralka Krima Mercatorja: "Za poraz je kriva naša slaba obramba. Prepozno smo začele igrati, čeprav smo se dogovorile drugače. Začetek bi moral biti precej bolj eksploziven in udaren, vendar ni bilo ničesar od tega. V drugem polčasu smo nato vendarle pokazale in dokazale, da zmoremo. Ko smo se približale na dva zadetka zaostanka, nismo imele več rešitve v napadu. V tistih trenutkih smo se spet preveč izgubljale in delale napake, odločile pa so naše glave. Kljub porazu smo dokazale, česa smo sposobne."

 

Marina Vergeljuk, igralka Krima Mercatorja: "Enostavno ne vem, kaj naj rečem. To je že druga tekma zapored, na kateri nismo mogle zadeti v polno. Res ne vem, kje tiči vzrok za to. Prav tako se ne strinjam s tem, da smo se ustrašile nekdanje soigralke in vratarke Dinujeve. Res je, da jo dobro poznamo, toda po drugi strani tudi ona nas."