9. 7. 2013

Reprezentanca kadetinj (U-17) slavila v članski kategoriji tradicionalnega Eurofesta v Izoli

Na letošnjem, že 21. Eurofestu v Izoli je nastopila tudi ženska kadetska reprezentanca (U-17). Dekleta so pod vodstvom trenerja Milana Ramšaka, pomočnice Nina Furlan in vodjo ekipe Marjanom Valenkom nastopile v članski kategoriji ter osvojile prvo mesto.

 

 

Kadetinje so po obilici smole na kvalifikacijskem turnirju v Rusiji ostale brez nastopa na EP na Poljskem, a kljub temu to poletje niso počivale. Pred nastopom na Eurofestu so dekleta opravila še dva dneva priprav v Mariboru, ki sta bila namenjena uigravanju ekipe pred turnirjem.

 

 

Nastop na turnirju je za dekleta pomenil novo izkušnjo pred nadaljnjimi reprezentančnimi aktivnostmi. V predtekmovanju so dekleta prepričljivo premagale vse svoje starejše in izkušenejše tekmice, nato pa v finalu še prepričljivo ekipo Eurofest team z rezultatom 23:12.

 

 

Za reprezentanco so tokrat nastopile: Golob Pia, Vojnovič Maja, Poplašen Suzana, Šiškovič Kaja, Čede Petra, Borovčak Barbara, Zelnik Urša, Beribak Lana, Zorec Sindi, Frangež Asja, Štular Katra, Stanko Tjaša, Rudman Tjaša, Abina Ana in Voglar Kaja.

 

 

Rezultati:

 

 

Slovenija (U-17) - Eurofest team 27:19

 

Slovenija (U-17) - ŠD Maestral 22:12

 

Slovenija (U-17) – Radlice Praga (Češ) 21:16

 

Slovenija (U-17) - Brežice 16:13

 

Slovenija (U-17) – Vesces (Mad) 22:18

 

finale: Slovenija (U-17) - Eurofest team 23:12.