10. 7. 2013

Ženska mladinska reprezentanca (U-19) jutri na Kopah začenja s pripravami za nastop na EP na Danskem

Trener Bojan Voglar je priprave za nastop na EP na Danskem razdelil na tri sklope. V prvem bodo njegova varovanke vadile na Kopah, v drugem in tretjem pa v Slovenj Gradcu, kjer bodo odigrale dve tekmi z Avstrijo.

Zbor deklet bo v četrtek, 11. julija, na Kopah, kjer bodo ostale do 15. julija, priprave pa se bodo nato nadaljevale v Slovenj Gradcu in bodo trajale do 31. julija. V Slovenj Gradcu bodo mladinke odigrale še dve trening tekmi z Avstrijo, prva bo 19. julija ob 19. uri, druga pa dan kasneje ob 10.30.

Evropsko prvenstvo se začne 1. avgusta, naša dekleta bodo na Dansko odpotovala 31. julija, igrala pa bodo v skupini D, skupaj s Španijo, Madžarsko in Švedsko. Tekme skupine D bodo v Koldingu.

Na priprave so vabljene naslednje igralke: Klara Hrovatič (Celje Celjske mesnine), Barbara Selinšek (Mercator Tenzor Ptuj), Pia Ugrin (GEN-I Zagorje), Sabina Benedičič (Naklo Peko Tržič), Anja Pirc (Zelene doline Žalec); Nina Bužekijan (Piran Marina Portorož), Dominika Mrmolja (GEN-I Zagorje), Manca Jurič (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Maja Valjavec (Naklo Peko Tržič), Ana Zrimšek (Olimpija), Amina Jagurdžija (Piran Marina Portorož), Jasna Turnšek (Zelene doline Žalec), Jasmina Pišek (Celje Celjske mesnine), Nevenka Milakovič (Piran Marina Portorož), Yvonn Petek (GEN-I Zagorje).

Rezerve so: Patricija Feldin (GEN-I Zagorje), Adelina Kraja (Piran Marina Portorož), Paula Vouk (Jadran Bluemarine)