18. 11. 2014

Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica vabi na VELIKI ADVENTNI KONCERT

Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica vabi na VELIKI ADVENTNI KONCERT, ki bo v dvorani Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici v petek, 21. novembra 2014, ob 19. uri.

 

 

Uspehi ivanških rokometašev v slovenski javnosti niso neopaženi. V zadnjih dveh sezonah klub beleži odlične, če že ne vrhunske rezultate v vseh starostnih kategorijah, začenši z najmlajšimi.

 

 

Dva zaporedna naslova državnih prvakov pri mlajših dečkih, skupno 3. mesto v tekmovanju mladih, odlično 8. mesto članske ekipe v državnem prvenstvu ter 2. in 4. mesto v Pokalu Slovenije v zadnjih dveh sezonah - to so le nekateri izmed njih. Navkljub uspehom pa se finančna in gospodarska kriza pozna tudi v športnih kolektivih, kar v zadnjem času močno občuti tudi Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica.

 

 

Zato so se člani kluba odločili, da organizirajo veliki adventni koncert v podporo klubu in v osnovnošolsko dvorano v Ivančno Gorico povabijo slovensko glasbeno estrado. Za vzdušje bosta poskrbela Sašo Hribar in Tilen Artač, med glasbenimi imeni pa najdemo Tomaža Ahačiča, Big Band RTV Slovenija, Nušo Derendo, skupino Katrinas, Nuško Drašček, Romano Krajnčan, Omarja Nabra in Marka Vozlja.

 

 

Za pridih domačnosti bosta poskrbela mlada in nadebudna Zborallica ter seveda večno nepogrešljivi Stiški kvartet. Cena vstopnice je 10 evrov. Ne zamudite izvrstne priložnosti in si oglejte veliki adventni koncert!

 

 

Vstopnice za Veliki adventni koncert si lahko trenutno zagotovite na naslednjih prodajnih mestih:

 

 

Ivančna Gorica: AGROGRAD d.o.o. (MERKUR) v gostinskem lokalu; PRINCE PUB; ZADRUŽNI HRAM; Cvetličarna ANDREJA; KLUB BAR (pri nogometnem stadionu; Bar GLORIJA; FLIRT bar; Bife pri FRENKU

 

 

Stična: Bar JAMA; VIRIDIN HRAM; Trgovina MAVER

 

 

Višnja Gora: Mestno kopališče Višnja Gora

 

 

Šentvid pri Stični: MARKET PIPO

 

 

Radohova vas: Picerija Kegeljček

 

 

Ljubljana: Vinotoč S4, Trnovski pristan 4, Ljubljana (Dušan Kamnikar).