28. 4. 2016

Zaključni festival mini rokometa 11. junija v Celju

Rokometna zveza Slovenije je na razpisu za organizacijo zaključnega festivala v mini rokometu za dečke in deklice izbrala RK Celje pivovarna Laško, ki bo skupen dogodek organiziral 11. junija, na dan izjemno pomembne kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo 2017 v Franciji med Slovenijo in Norveško (dvorana Zlatorog, ob 15.00).

Vsi mladi nadobudni rokometaši in rokometašice se bodo v mini rokometu na ta dan med seboj pomerili v dveh celjskih dvoranah v dopoldanskem času.

Medtem, ko bo vstop na festival mini rokometa brezplačen, pa si lahko vsi ljubitelji rokometa že danes zagotovite vstopnico za obe junijski reprezentančni tekmi članov in članic, ki jih čakata izjemno pomembni tekmi v kvalifikacijah za EP ali SP.

ČLANI, KVALIFIKACIJE ZA SP 2017

Sobota, 11. junija, ob 15.00, Celje (dvorana Zlatorog):
SLOVENIJA : NORVEŠKA 

Cena posamezne vstopnice v predprodaji do teden dni pred tekmo je 8 EUR, v zadnjem tednu 10 EUR, na dan srečanja pa 12 EUR. 

POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

ČLANICE, KVALIFIKACIJE ZA EP 2016

Sreda, 1. junija, ob 18.00, Celje (dvorana Golovec):
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Cena posamezne vstopnice v predprodaji do teden dni pred tekmo je 4 EUR, v zadnjem tednu 5 EUR, na dan srečanja pa 6 EUR. 

POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

POSEBEN POPUST ZA OBE TEKMI!

Ker obe naši reprezentanci potrebujeta in si zaslužita bučno podporo s tribun, smo za ljubitelje rokometa pripravili poseben akcijski paket »Slovenija gre naprej«, ki te na obe tekmi popelje zgolj za 10 evrov! Klikni na spodnjo povezavo in si pravočasno zagotovi svoj par vstopnic ter nam pomagaj, da naše rokometne junake in junakinje skupaj popeljemo na novi veliki tekmovanji!

POVEZAVA DO NAKUPA PAKETA VSTOPNIC