20. 3. 2018

V prodaji vstopnice za tekmi v Trbovljah in Laškem

Vsi navijači, ki bi si želeli ogledati slovensko moško člansko reprezentanco v Trbovljah ali Laškem, si lahko vstopnice za dvoboja proti Belorusom zagotovite že danes.

Slovenska reprezentanca se bo prvi aprilski vikend prvič po evropskem prvenstvu na Hrvaškem predstavila domačim navijačem in odigrala dve pripravljalni tekmi proti Belorusiji, ki bosta za izbrance Veselina Vujovića izjemno pomembni za pripravo na junijske kvalifikacije za SP 2019 proti Madžarski. Da je aprilska akcija za slovensko izbrano vrsto še kako pomembna priča tudi dejstvo, da je selektor v ekipo vnovič povabil vse svoje glavne adute z izjemo Mateja Gabra, ki še ni saniral poškodbe stopalnice.

Vstopnice za tekmo v Trbovljah (7. april ob 18.00) so naprodaj v trgovini RSH d.o.o. v Trbovljah (računalniška trgovina v bivši blagovnici spodaj – Ulica 1. junija 3, Trbovlje) vsak dan od ponedeljka do petka med 7.00 in 16.00. Za navijače iz oddaljenih mest bo organizator tekme RD Rudar Trbovlje omogočil predprodajo preko naročila na e-pošto društva (rdrudar.trb@gmail.com) ob minimalnem naročilu vsaj 10 vstopnic. Ob naročilu je potrebno navesti ime, priimek in naslov plačnika, število vstopnic in kontaktni telefon.

Za tekmo v Laškem (8. april ob 18.00) si lahko vstopnice zagotovite prek te neposredne povezave ter vseh ostalih prodajnih mestih sistema Moje karte, vključno z bencinskimi servisi OMV, ekskluzivnimi prodajalci v tej panogi. 

Za obe tekmi je cena vstopnice v predprodaji 8 EUR, na dan tekme pa 10 EUR. 

ČLANI, PRIPRAVLJALNI TEKMI

Trbovlje, sobota, 7. aprila, ob 18.00:
SLOVENIJA : BELORUSIJA

Laško, nedelja, 8. aprila, ob 18.00:
SLOVENIJA : BELORUSIJA