18. 11. 2020

Roko in Selectova žogica predstavljata drugi MAKSI izziv

Z različnimi vajami sta v preteklem tednu Roko in Selectova žogica napravila uverturo v drugi MAKSI izziv in ga sedaj tudi končno razkrila. Nadobudneže in nadobudnice sta pozvala, da poleg žoge doma poiščejo še prazne plastenke, s katerimi si bodo pripravili potreben poligon.


Tudi tokrat je imel Roko prav posebno asistentko. Pri opravljanju izziva mu je ob strani stala Selectova žogica iz športne trgovine Čaplja, ki v Sloveniji ekskluzivno zastopa znamko Select. Maskoti sta s pomočjo plastenk in Selectovega bidona za pijačo postavili navidezne stožce, med katerimi je nato Roko ob vodenju žoge odvodil slalom. Naloga v tokratnem izzivu je, da otroci v skladu s pravili, ki so opisana v videu, izboljšajo Rokotov čas opravljenega slaloma. Ta je znašal 11 sekund in pol. 


Otroci do vključno 5. razreda osnovne šole lahko v žrebu za nagrade drugega izziva akcije Mini rokomet, MAKSI izzivi sodelujejo tako, da ob pomoči ožjih družinskih članov opravljanje izziva v celoti posnamejo ter video posredujejo na enega izmed spodnjih naslovov. Ob pošiljanju pripišite ime in priimek otroka ter razred in osnovno šolo, ki jo obiskuje.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Pet otrok, ki nam bo posredovalo video z najhitreje uspešno opravljenim izzivom, bo prejelo nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi. Posnetke zbiramo do torka, 24. novembra 2020, do 10. ure.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je nov projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času karantene ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.