24. 7. 2020

Znane podrobnosti licenčnih seminarjev za trenerske licence

Znane so dodatne informacije o licenčnih seminarjih za pridobitev trenerske licence za sezono 2020/21. Zaradi spremembe načina financiranja usposabljanja strokovnih delavcev v športu je za razliko od preteklih let koncept licenčnih seminarjev spremenjen.

Seminarji v okviru 44. slovenske rokometne šole bodo 22. in 23. avgusta potekali v Zrečah. Seminarja se lahko udeležijo izključno trenerji in pomočniki trenerjev, ki se izkažejo s statusom zaposlitve (redna zaposlenega v delovnem razmerju, samozaposlenega, samostojni športni delavec, samostojni športnik) ne glede na starostno kategorijo, ki jo želijo voditi v sezoni 2020/21. Seminar bo za udeležence brezplačen, saj ga bosta financirala Evropska unija in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Na spodnji povezavi najdete razpisno dokumentacijo seminarja in urnik. 

Prijave na seminar so ob predhodni registraciji mogoče preko povezave TUKAJ (prvi korak je registracija, ob potrditvi skrbnika pa lahko nadaljujete s prijavo na dogodek).

Prijave so možne do 10. avgusta 2020!

Seminarji bodo potekali tudi v Ljubljani in sicer 29. avgusta 2020. Seminarja se lahko udeležijo izključno trenerji in pomočniki trenerjev, ki nimajo statusa redno zaposlenega ali samozaposlenega (študenti, nezaposleni, upokojenci,...), ne glede na starostno kategorijo, ki jo želijo voditi v sezoni 20/21.

Seminar bo financiralo Združenje rokometnih trenerjev Slovenije in bo za udeležence brezplačen.

Prijave na seminar so mogoče TUKAJ.

Prijave so možne do 17. avgusta 2020!