1. 2. 2022

Martinović od prihodnje sezone v Celju

Slovenski prvoligaš Celje Pivovarna Laško je dobil novega rokometaša za prihodnje tri sezone. Kot so sporočili iz kluba, bo Celjane pred naslednjo sezono okrepil 21-letni zunanji igralec Patrik Martinović, zadnji dve sezoni član LL Grosista Slovana.

Martinovićev matični klub je bil Zamet Rijeka, v prejšnji sezoni pa je za LL Grosist Slovan na 26 tekmah dosegel 103 gole, v tej pa na 13 obračunih 50. Gre namreč za stalnega člana mladih reprezentanc Hrvaške, s katerimi je nastopil na treh večjih tekmovanjih.

"Vsa Evropa ve, kakšen klub je Celje Pivovarna Laško, z izjemno rokometno tradicijo in zame sploh ni bilo vprašanja. Že sedaj sem vznemirjen, ob tem pa imam tudi malce pozitivne treme, saj gre za velik korak in odgovornost. Potrebno bo namreč upravičiti zaupanje ter vlogo, ki mi bo dodeljena. Verjamem, da bomo pisali lepo zgodovino, prav tako pa je moja želja, da se izkažem in s soigralci enkrat nastopam tudi v ligi prvakov," je dejal Martinović in dodal, da si želi z igrami v Celju priti tudi do možnosti nastopa v hrvaški članski reprezentanci.