14. 2. 2024

V prodaji vstopnice za olimpijska kvalifikacijska turnirja

Slovenski članski rokometni reprezentanci bosta marca in aprila v Ganollersu in Neu Ulmu lovili olimpijske sanje. Ure tekem še niso znane, so pa naprodaj vstopnice za ogled tekem.


Prva se bo v lov na vstopnico za pot v Pariz podala moška reprezentanca. Med 14. in 17. marcem bo nastopala v Granollersu, ki leži okoli 30 kilometrov severovzhodno od Barcelone. Uvodni dan se bodo izbranci Uroša Zormana pomerili z Brazilci, dan za tem s Španci, po dnevu premora pa še z Bahrajnom.


Za ogled kvalifikacijskih tekem v Kataloniji so na voljo tako dnevne kot tudi vstopnice za celoten turnir. Cena dnevnih vstopnic se giblje med 10 in 25 EUR, za celoten turnir pa med 22 in 55 EUR.


POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC ZA TURNIR V GRANOLLERSU


Ženska reprezentanca se bo v prve kvalifikacije za olimpijske igre podala v nemškem Neu Ulmu in sicer med 11. in 14. aprilom. V dvorani Ratiopharm si bodo slovenske rokometašice prvi dan nasproti stale z gostiteljicami Nemkami, po prostem dnevu pa bosta v zaporednih dneh sledili še tekmi s Paragvajem in Črno goro.


Tudi za tekme v Nemčiji so na voljo dnevne vstopnice in vstopnice za ogled vseh tekem turnirja. Cena prvih se giblje med 21 in 37,5 EUR, slednjih pa med 57,5 in 91,5 EUR.


POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC ZA OGLED TEKEM V NEU ULMU

KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE
MOŠKI, TURNIR 1 (Granollers, Španija)

Četrtek, 14. marca:
SLOVENIJA : BRAZILIJA

Petek, 15. marec:
ŠPANIJA : SLOVENIJA

Nedelja, 17. marec:
SLOVENIJA : BAHRAJN
ŽENSKE, TURNIR 3 (Neu Ulm, Nemčija)

Četrtek, 11. aprila:
NEMČIJA : SLOVENIJA

Sobota, 13. aprila:
SLOVENIJA : PARAGVAJ

Nedelja, 14. aprila:
ČRNA GORA : SLOVENIJA