12. 3. 2024

Pomagaj soustvarjati nov rokometni spektakel!

Med 10. in 21. julijem bo v Celju z okolico potekalo evropsko prvenstvo za rokometaše do 20 let. Vsi ljubitelji športa, ki bi si želeli pomagati pri organizaciji tekmovanja, imate do 30. maja priložnost, da se prijavite kot prostovoljci.

To poletje v Slovenijo znova prinaša množično tekmovanje v ekipnih športih. V boje za naslov evropskih rokometnih mladinskih prvakov se bo v Celju in Laškem podalo kar 24 reprezentanc. Te bodo pričarale vrhunske rokometne predstave, ki jih bodo pospremile polne tribune navijačev, zabava in nepozabno vzdušje.

 

Takšna tekmovanja so velika priložnost tudi za prostovoljce, ki so bili nepogrešljiv in zelo pomemben del vseh do zdaj izpeljanih velikih tekmovanj pri nas in nič drugače ne bo niti letos. To je priložnost pridobiti nova poznanstva, izkušnje, čudovita prijateljstva ter referenco za študij ali delo - mnogim izmed prostovoljcev je delo na prvenstvih pomagalo tudi do zaposlitve.

 

Na tako velikem tekmovanju prostovoljci spoznajo vsa zakulisna dogajanja pomembnega športnega dogodka, ki jih običajni gledalci ne vidijo, spoznajo športnike ter srečajo mnoge ugledne goste. Za naše prostovoljce je vedno lepo poskrbljeno. Za prvenstvo dobijo prepoznavna oblačila, ki ostanejo njihova trajna last, poskrbljeno pa je tudi za prehrano. V času prvenstva bomo za prostovoljce pripravili zanimiva družabna srečanja, ki nas vedno medsebojno še bolj povežejo ter še kakšno prijetno  presenečenje, ki naj za zdaj ostane skrivnost.


Nabor področij, na katerih bodo organizatorji potrebovali pomoč, je izjemno širok. Pomoč pri tekmovalnem delu, mediji, akreditacije, info točke, transport, rediteljstvo, spremljanje ekip, promocija in podpora organizaciji je le nekaj delov športnega dogodka, pri katerih bo vsak dodatni par pridnih rok prišel še kako prav.

 

Če si želiš postati prostovoljec in biti s tem zelo pomemben del največjega rokometnega tekmovanja ter prispevati dragoceni prispevek za slovenski šport in rokomet, te vljudno vabimo v našo družbo! Izpolni prijavnico in postani del nepogrešljive ekipe prostovoljcev, ki bo v zakulisju dogajanja poskrbela, da bomo priča še enemu rokometnemu spektaklu!

 

Več informacij je na voljo v objavljenih pravilih in pogojih za izbor prostovoljcev ter pri vodji prostovoljcev Dragani Jusupović na telefonski številki 068/603-856 ter elektronskem naslovu dragana.jusupovic@gmail.com. Svojo prijavo lahko oddaš preko spletnega obrazca na povezavi TUKAJ.


Rok za prijavo je 30. maj 2024.

Pridruži se ekipi prostovoljcev!

PRIJAVNI OBRAZEC