3. 11. 2006

Hypo Group ALPE ADRIA generalni pokrovitelj članskih reprezentanc

V prostorih Hypo Grup ALPE ADRIA Bank sta včeraj pogodbo o generalnem pokroviteljstvu članskih reprezentant podpisala predsednik Rokometne zveze Slovenije Žiga Debeljak in predsednik uprave Hypo ALPE ADRIA Bank Božidar Špan. Pogodba je sklenjena za eno leto, obe strani pa načrtujeta dolgoročno sodelovanje.
»Na podlagi povabila Rokometne zveze Slovenije naša odločitev ni bila težka in sprejeli smo je v skladu z našo poslovno strategijo. V slovenskem športu smo prisotni zavestno in načrtno, RZS pa je zelo dobro organiziran in slovenski rokomet v svetovnem merilu dosega lepe uspehe. To je začetek našega uspešnega in dolgoročnega sodelovanja,« je ob podpisu pogodbe povedal gospod Špan, ki je iz rok predstavnikov RZS dobil dres s številko deset in priimkom na hrbtu.
»Vesel sem, da smo podpisali pogodbo o generalnem pokroviteljstvu, ki zagotavlja uspešno izpolnjevanje naših nalog. Vse delamo s ciljem čim boljših rezultatov in v imenu celotne zveze se novemu pokrovitelju zahvaljujem za zaupanje. Z upanjem, da bo naše sodelovanje uspešno in dolgoročno,« pa je povedal gospod Debeljak.