31. 7. 2009

Mladinska reprezentanca zlahka dobila tudi zadnjo tekmo pred odhodom na SP v Egiptu

Moška mladinska reprezentanca Slovenije je visoko zmagala tudi na zadnji pripravljalni tekmi pred torkovim odhodom na svetovno prvenstvo v Egiptu. Moštvo selektorja Slavka Iveziča je v dvorani Golovec v Celju nadigralo reprezentanco Kuvajta z 38:25 (15:13).

 

Slovenija - Kuvajt 38:25 (15:13)

 

Slovenija: A. Čudič (5 obramb), A. Vrbinc (6 obramb), K. Ferlin (3 obrambe), B. Rojc 4, U. Bundalo, M. Pučnik 2, U. Paladin 1, D. Razgor 7, J. Dolenec 1, M. Svetelšek 3, M. Flajs , M. Djurdjevič 1, B. Fink 1, P. Drožina 4, M. Vrečar 2, T. Sok 5, S. Skube 2, Č. Abrahamsberg 2, D. Bombač 3; selektor: Ivezič.

 

Kuvajt: Boukhadra 3, Ashkanani 2, Kurepot 2, Abdull Mustafa 1, Alseed 1, Alshmali, Mahdi, Algahrabali 5, Meshari, Almutawa, Alkaheli, Ahmad 1, Abdullsalam 4, Abdulla Algahrabli 5; selektor: Alrandi.

 

Mladi slovenski rokometaši so uspešno opravili še zadnjo generalko pred torkovim odhodom na mladinsko svetovno prvenstvo. ki bo letos v Egiptu. V celjski dvorani Golovec so se gostje po zaostanku s 3:9 vendarle uspeli pobrati in do polčasa izid celo znižali na 13:15. Toda v drugem polčasu so slovenski rokometaši prikazali zelo dobro igro v obrambi in s hitrimi protinapadi povsem strli nasprotnike iz Kuvajta, tako da je semafor ob zadnjem sodnikovem žvižgu kazal +13 za reprezentanco Slovenije. Ta bo na začetku prihodnjega tedna odpotovala v Egipt, kjer se bo v družbi 23 najboljših reprezentanc sveta borila za čim višja mesta.