28. 3. 2011

Rok Žuran podpisal pogodbo s Celjani

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je podpisal pogodbo z Rokom Žuranom, trenutno levim zunanjim igralcem Jeruzalema Ormoža. Klub in igralec sta se dogovorila za dveletno sodelovanje z začetkom v sezoni 2011/12.

 

23-letni občasni slovenski reprezentant Rok Žuran v Ormožu igra od sezone 2007/08, sicer pa je njegov matični klub Gorišnica, kjer je za člane prvič nastopil v sezoni 2004/05.

 

Bil je član mlajših selekcij v reprezentanci Slovenije, dvakrat pa je 190 centimetrov visoki in 96 kilogramov težki Žuran že nastopil tudi za člansko izbrano vrsto in dosegel šest zadetkov.

 

 

Rok Žuran: "Podpis pogodbe s Celjem je izpolnitev mojih želja. To sem čakal že od malih nog in si želel od nekdaj zaigrati v celjskem dresu. To mi pomeni ogromno, hkrati pa je to sedaj zame velika obveznost in šele začetek, saj se moram v novem okolju tudi dokazati in upravičiti zaupanje. Dejstvo, da Celje sestavlja mlado in perspektivno ekipo, je lahko velik plus v borbi za naslove, ki so v Celju vedno pričakovani. Vesel sem, da klub ohranja najvišje cilje tudi v prihodnje, zato komaj čakam, da se pridružim soigralcem ter da se sezona začne."

 

 

 

Foto: ktv-ormoz.si