26. 8. 2011

Prva redna konferenca Združenja 1. NLB Leasing lige za moške ni bila sklepčna

Na sedežu RZS v Ljubljani je bila prva redna konferenca Združenja 1. NLB Leasing lige. Od skupno dvanajstih klubov je bilo na seji prisotnih le sedem predstavnikov prvoligašev v moški konkurenci, zato ni bila sklepčna.

 

Dnevni red prve konference združenja, katerega predsednik je Stane Ostrelič (Gorenje Velenje), je predvideval štiri točke. Prisotni naj bi med drugim razpravljali in glasovali o predlogu sprememb Združenja 1. A MRL (pravila in propozicije) ter o predlogu za imenovanje sodniških parov in delegatov v tekmovalni sezoni 2011/12.

 

Toda konferenca ni bila sklepčna, kajti na njej je bilo od skupno dvanajstih prvoligaških klubov prisotnih le sedem predstavnikov. Prve konference so se udeležili predstavniki naslednjih sedmih klubov: Gorenje Velenje, Trimo Trebnje, Loka, Krško, Ribnica Riko hiše, Šmartno Herz Factor banka in Jeruzalem Ormož.

 

Na prvi konferenci so manjkali predstavniki petih klubov: Cimosa Kopra, Celja Pivovarne Laško, Maribora Branika, Izole Istrabenz plinov in Krke iz Novega mesta. Ker je za sklepčnost potrebna dvotretjinska večina (osem klubov od skupno dvanajstih), ni bil izpolnjen osnovni pogoj, da bi bila konferenca sklepčna.

 

 

 

V slovenskem pokalu v moški konkurenci bo v letošnji sezoni nastopilo 27 klubovPodaljšan rok za prijave za licenčni seminar za sodnike, kontrolorje in delegateRok za prijave za licenčni seminar za rokometne trenerje poteče v četrtek, 25. avgusta 2011V petek, 26. avgusta 2011, ob 17. uri prva redna konferenca Združenja 1. NLB Leasing ligeSedemnajsta redna seja skupščine RZS bo v sredo, 31. avgusta 2011, ob 16. uri v LjubljaniPobuda rokometnih klubov Cimosa in Gorenja za igranje slovenskega superpokala v TrbovljahV petek poteče rok za prijave za licenčni seminar za sodnike, kontrolorje in delegate