29. 12. 2011

Igralci letnika 1998 in mlajših bodo imeli v četrtek pregledni trening v Ivančni Gorici

Pregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših bo v četrtek, 5. januarja 2012, v Ivančni Gorici. Zbor igralcev je ob 16.15 v športni dvorani OŠ Stična.

 

 

V četrtek, 5. januarja 2012, bo pregledni trening s tekmo potekal od 16.30 do 18. ure v športni dvorani OŠ Stična v Ivančni Gorici. Na tokratno reprezentančno akcijo je trener Marjan Potokar povabil 32 igralcev.


 

Po preglednem treningu in tekmi bo izbrana ekipa, ki bo 13. in 14. januarja 2012 nastopila na turnirju v Ormožu in Veliki Nedelji. Zato je seveda zaželeno, da se vabljeni igralci odzovejo na povabilo za reprezentančno akcijo v Ivančni Gorici.


 

Igralci naj s seboj prinesejo športno opremo in žogo. Za dodatne informacije in morebitne odsotnosti lahko pokličete trenerja Marjana Potokarja na telefonsko številko 041/513-824.

 

 

 

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub
FERJAN Mark Olimpija-Krim
STARE Jakob Trimo Trebnje
BELOŠEVIČ Tilen Celje Pivovarna Laško
DRAGOVAN Tadej Metlika
URANKAR Anže Rudar Trbovlje
SOK Tomi Jeruzalem Ormož
OZMEC Dominik Jeruzalem Ormož
ŠKERJANC Domen SVIŠ Pekarna Grosuplje
AMBROŽ Luka Mokerc Ig
VERBIČ Urban Trimo Trebnje
ŠTUCIN Gal Loka
BRŠAR Erazem Radovljica
KUNST Matevž Celje Pivovarna Laško
ZAJC KOLEŠA Luka SVIŠ Pekarna Grosuplje
TABAKOVIČ Denis Mokerc Ig
MAROJEVIČ Marko Slovan
LEŠ Matic Radovljica
JUSTIN Andraž Šmartno Herz Factor banka
KOSI Tilen Jeruzalem Ormož
DROBEŽ Nejc Celje Pivovarna Laško
BREČKO Kevin Radeče
POLJAN Rok Dol TKI Hrastnik
ANDOLJŠEK Tilen Ribnica Riko hiše
GARTNER Tine Loka
NOVAK Domen Olimpija-Krim
ANDOLJŠEK ZBAŠNIK Žiga Ribnica Riko hiše
JAGODIČ Žan Gorenje Velenje
SMREKAR Tomaž Olimpija-Krim
ALAGIĆ Eljub Celje Pivovarna Laško
HORŽEN Kristjan Trimo Trebnje
BOGOVIČ Uroš Krško
PLESTENJAK Luka Loka
V drugem krogu turnirja v Katarju slovenski kadeti z 12 zadetki razlike premagali gostiteljeSlovenski kadeti nastop na turnirju v Katarju začeli s porazom proti Južni KorejiMladinska reprezentanca na tekmi za trening v Novem mestu tesno izgubila proti KrkiSlovenska moška kadetska reprezentanca bo odpotovala na mednarodni turnir v KatarMladinci bodo v Novem mestu in Ljubljani opravili štiri treninge in odigrali tekmo s KrkoMoška kadetska reprezentanca Slovenije bo v Velenju odigrala tekmo za trening z GorenjemKandidati za moško reprezentanco letnika 1996 in mlajših se bodo zbrali na treningu v LjubljaniPregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših iz Vzhoda bo v VelenjuKandidati za moško mladinsko reprezentanco so se zbrali na dveh treningih v LjubljaniPregledni trening kandidatov za reprezentanco letnika 1998 in mlajših v ponedeljek v ŠmartnemKandidati za moško mladinsko reprezentanco se bodo zbrali na dveh treningih v Ljubljani