26. 12. 2012

Članska reprezentanca Slovenije v Zrečah začela drugi del priprav za nastop na SP 2013

Z jutranjim zborom v hotelu Dobrava v Zrečah je moška članska reprezentanca Slovenije začela drugi del priprav za SP v Španiji. Poleg treningov bodo slovenski rokometaši v nedeljo, 30. decembra, odigrali tudi pripravljalno tekmo z Alžirijo.

 

 

Edini, ki se zaradi klubskih obveznosti še ni udeležil priprav izbrane vrste za januarsko svetovno prvenstvo v Španiji, je levi zunanji igralec Nenad Bilbija. Član kluba Minden ima danes še klubske obveznosti v Nemčiji, saj njegov klub igra prvenstveno tekmo z Gummersbachom, za katerega brani Aljoša Rezar.

 

 

Drugi del priprav naj bi se po prvotnem razporedu končal v ponedeljek, 31. decembra, z dopoldanskim treningom v športni dvorani v Zrečah. V tem času naj bi slovenski reprezentanti pod vodstvom selektorja Borisa Deniča opravili deset treningov, poleg tega pa odigrali tudi prvo pripravljalno tekmo od skupno štirih pred SP.

 

 

V nedeljo, 30. decembra, ob 18. uri se bo Slovenija v športni dvorani v Slovenj Gradcu pomerila z reprezentanco Alžirije. Tudi Alžirci bodo nastopili na svetovnem prvenstvu v Španiji: igrali bodo v skupini D v Madridu, v kateri so še Španija, Hrvaška, Madžarska, Egipt in Avstralija.