28. 6. 2013

Odločitev Združenja 1. A DRL za ženske glede igranja klubov Krim Mercator in GEN-I Zagorje

Na seji Združenja 1. A DRL za ženske so razpravljali o igranju dveh klubov (Krim Mercator, GEN-I Zagorje) v slovenski in regionalni ligi. Združenje je glede njunega igranja v teh tekmovanjih v sezoni 2013/14 sprejelo tudi dva sklepa.

 

 

V četrtek, 27. junija 2013, sta na seji Združenja 1. A DRL za ženske RK Krim Mercator in RK GEN-I Zagorje posredovala uradno informacijo, da nameravata v tekmovalni sezoni 2013/14 nastopati v ženski regionalni ligi (ŽREL/WRHL). RK GEN-I Zagorje je napovedal, da bo hkrati igral tudi v vseh fazah (redni del, zaključni del) državnega prvenstva v 1. A DRL za ženske.

 

 

RK Krim Mercator je izrazil željo, da v rednem delu državnega prvenstva ne nastopa in da se vključi v zaključni del ligaškega tekmovanja. Po razpravi je Združenje 1. A DRL za ženske soglasno sprejelo naslednja sklepa:

 

 

SKLEP 1: Združenje soglaša z udeležbo RK Krim Mercator in RK GEN-I Zagorje v ženski regionalni ligi (ŽREL/WRHL) v tekmovalni sezoni 2013/14

 

 

SKLEP 2: Združenje soglaša, da RK GEN-I Zagorje nastopa v vseh fazah državnega prvenstva ter da RK Krim Mercator ne nastopa v rednem delu državnega prvenstva in se vključi v zaključni del.