27. 4. 2015

Pretresljiva novica o smrti rokometne delavke Dejane Stevanović

Rokometni svet je tako ostal brez ene svojih prizadevnih članic.  Dejana je bila diplomantka Fakultete za šport, prav tako  igralka nekaterih klubov v Sloveniji. Največ sezon je seveda igrala v svojem matičnem klubu  ŽRK Velenje, igrala je tudi v Žalcu, v Piranu, bila pa je tudi članica ljubljanske Olimpije ter igralka avstrijskega kluba  Kärnten  Feldkirchen.

 

 

Dejana je bila tudi mladinska reprezentantka, s katero je bila na SP v Južni Afriki. Po končani igralski karieri se je odločila za trenersko delo. V ŽRK Velenje je prevzela delo trenerke ženske kadetske ekipe, s katero je bila v sezoni 2011/2012 tudi državna podprvakinja. Popolnoma je bila predana rokometu, med drugim je opravljala delo tako zapisničarke, kakor tudi delo delegatke na rokometnih tekmah.

 

 

V tej sezoni pa je svoje znanje delila in prenašala na mlajše dečke B  RK Gorenja Velenja. Zmeraj nasmejana, vesela,ljubeča,  vedno pripravljena pomagati drugim, to je bila Dejana, mamica še ne enoletnemu sinku Lukcu, stara komaj 37 let. V imenu celotne družine RZS izrekamo globoko sožalje njenemu partnerju Acotu, družini, svojcem, prijateljem  in znancem.

 

 

Od nje se bomo poslovili v sredo, 29.aprila, ob 16. uri na pokopališču v Velenju.