24. 3. 2020

Dobovičnik ostaja član Trima Trebnjega do leta 2022

Vodstvo RK Trimo Trebnje že pospešeno sestavlja kader za prihodnjo sezono. Eden izmed pomembnejših členov v minuli sezoni je tudi Anže Dobovičnik, ki je s klubom podaljšal pogodbo do leta 2022.

Dobovičnik je športno pot začel v Celju, kjer je svoj potencial kazal že v mlajših kategorijah. Redno se je nahajal na spiskih reprezentančnih selekcij, pred dvema letoma pa bil tudi del zlate generacije, ki se je v celjskem Zlatorogu veselila naslova evropskega mladinskega prvaka.

V Trimo je prišel tik po tem naslovu, v lanski sezoni pa na 31 tekmah dosegel 85 zadetkov in bil pomemben člen lanskoletne zasedbe. Letos mu odlično kaže na obračunih, kjer je v 22 srečanjih prispeval 80 golov. Podaljšanje sodelovanja pa le dokazuje dobro delo v klubu.

Anže Dobovičnik, igralec RK Trimo Trebnje:
"Najprej se prav lepo zahvaljujem vodstvu RK Trimo Trebnje za ponujeno priložnost in zaupanje za naslednji dve sezoni. Kljub velikim spremembam igralskega kadra pred letošnjo sezono in prihodom novega trenerja, ko smo se morali prilagoditi načinu dela, se spoznati kot ekipa, smo dosegli velik napredek, kar nenazadnje dokazuje tudi naš položaj na lestvici. Osebno sem v teh dveh sezonah, ko branim barve Trima, zelo zadovoljen, saj smo s klubom naredili velik korak naprej, sam osebno pa sem izredno napredoval, ker imam za razvoj in napredek odlične pogoje in zaupanje trenerja ter strokovnega štaba."

Toni Janc, predsednik RK Trimo Trebnje:
"Zame osebno je podaljšanje pogodbe z Anžetom Dobovičnikom priznanje za dobro delo vseh nas, ki smo vpeti v razvoj kluba. Dokaz, kaj vse smo letos z dobrim delom že dosegli in kaj vse lahko postorimo še vnaprej. Ko pogledam razvoj in sodelovanje različnih ravni kluba, menim, da lahko z Anžetovim prispevkom rokometni klub Trimo Trebnje le še zraste."