18. 6. 2020

Potočnik po štirih letih znova v trebanjskem dresu

Po štirih letih se v dres Trima Trebnjega vrača Gregor Potočnik. Občasni slovenski reprezentant, ki igra na mestu levega zunanjega rokometaša, je z dolenjskim prvoligašem sklenil enoletno sodelovanje.

Potočnik, ki bo avgusta dopolnil 28 let, je rokometno pot začel v Celju. V sezoni 2014/15 je bil posojen v Trebnje, se za tem za sezono vrnil v mesto ob Savinji, nato pa med letoma 2016 in 2018 igral za Gorenje Velenje. Po enosezonskih avanturah v Zagrebu in Csurgu se sedaj vrača v Slovenijo.

Novi-stari trebanjski lev je dres slovenske članske izbrane vrste oblekel na 14 tekmah in dosegel 12 zadetkov.

Gregor Potočnik, novi igralec RK Trimo Trebnje:
"Glede na to, da je epidemija koronavirusa ohromila rokometni svet in je Uroš Zorman prevzel RK Trimo Trebnje, sem se zagotovo želel vrniti v Trebnje. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Trebnje je moj drugi dom. Menim, da sem se pravilno odločil. Cilji, ki mi jih je vodstvo z Urošem predstavilo, so se mi zdeli zanimivi. Verjamem, da je pred nami uspešna in zanimiva sezona. Gremo Trimo!"

Jure Višček, podpredsednik RK Trimo Trebnje:
"Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za povratek Gregorja, ki se je v preteklosti že izkazal v našem klubu. Menim, da smo dobili velik kapital tako v obrambi, kot tudi v napadu. Verjamem, da se bo v našem moštvu hitro vklopil. Obenem menimo, da gre za zelo dobro okrepitev, glede na to, da se redno nahaja na reprezentančnih spiskih."