30. 12. 2021

V prodaji vstopnice za zadnji pripravljalni tekmi pred EP

Moška članska rokometna reprezentanca je zaključila s prvim delom priprav pred evropskim prvenstvom. V Zrečah se bo znova zbrala po novem letu, do odhoda v madžarski Debrecen, kjer jo čaka začetek novega velikega tekmovanja, pa jo v Trbovljah (5.1, 20.00) in v Kopru (7.1., 19.00) čakata še pripravljalni tekmi z Italijo. 

Vstopnice za obe tekmi z zahodnimi sosedi so že v prodaji, a njihovo število hitro pojenja, saj lahko vsak obračun po zadnjem odloku Vlade RS s tribun spremlja le 750 rokometnih navdušencev.
Za ogled tekme v Zasavju v dvorani Polaj si vstopnice lahko zagotovite v trgovini RSH d.o.o. in preko elektronske pošte rdrudar.trb@gmail.com. V predprodaji so vstopnice na voljo po 10 evrov, na dan tekme bo njihova cena znašala dva evra več.

Medtem so vstopnice za obračun v koprski dvorani Bonifika na voljo na vseh prodajnih mestih mreže Moje karte (seznam TUKAJ) ter preko spleta na povezavi TUKAJ. Do 2. januarja do polnoči so dragoceni lističi na voljo po 8 evrov, do 5. januarja po 9, do začetka tekme pa po 10 evrov.

PRIPRAVLJALNI TEKMI:

Trbovlje (dvorana Polaj), sreda, 5. januarja, ob 20.00:
SLOVENIJA : ITALIJA

Koper (arena Bonifika), petek, 7. januarja, ob 19.00:
SLOVENIJA : ITALIJA