27. 10. 2023

Tri obračuni četrtega kroga v 1. ŽRL

Zadnji oktobrski vikend prinaša nove dvoboje v 1. ženski rokometni ligi.

Ljubitelji ženskega rokometa bodo imeli priložnost spremljati obračune v Izoli, Velenju in Litiji.

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, 4. KROG

Petek, ob 20.00:
ŽRK TRGO ABC IZOLA - ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA

IZJAVI PRED TEKMO

Martina Vujmilović, rokometašica ŽRK Trgo ABC Izola:
"Ekipo Ajdovščine zelo dobro poznamo, saj smo z njimi igrale pred kratkim v polfinalu superpokala. Mislim, da je vloga favorita na njihovi strani ampak nadejamo se napete tekme, saj v Kraški nobeni ekipi ne bomo zlahka predale točk. Zato pridi in nam pomagaj do zmage! Forza Izola."

Leila Mujanovič, rokometašica ŽRK Mlinotest Ajdovščina:
"Pred nami je gostovanje v Izoli. Vemo, da ne bo lahka tekma, ampak si želimo prikazati hitro in borbeno igro. S tem pa pripeljati dve točki domov."

Sobota, ob 15.30:
ŽRK VELENJE - ŽRK Z'DEŽELE

IZJAVI PRED TEKMO

Nastja Ferenc, ŽRK Velenje: 
"Čaka nas tekma s Celjem, ki ima v primerjavi z lansko sezono, zelo spremenjeno ekipo. Nedvomno bo to težka tekma na kateri bomo morale zmanjšati količino tehničnih napak in prikazati složno in trdno igro v obrambi, da bi zadržale dve točki doma."


Miše Marinček Ribežl, trenerka Z'dežele:
"V soboto odhajamo v goste, k ekipi Velenja. Želimo si nadaljevati prikazano borbeno in poletno igro z zadnjih srečanj v državnem prvenstvu."

ob 20.00:
ŽRD LITIJA - ŽRK ŽIHER HIŠE PTUJ-ORMOŽ

IZJAVI PRED TEKMO

Špela Bajc, rokometašica ŽRD Litija:
"Pred nami je sobotni obračun z ekipo ŽRK Žiher hiše Ptuj - Ormož. V tekmo gremo odločno in z željo, da obe točki ostaneta doma. Ptujčanke so »znane« po tem, da se, ne glede na vse, borijo do zadnje sekunde. Na nas je, da odigramo zbrano in vnovič pokažemo našo borbenost in vztrajnost. Če bomo osredotočeni le na nas in našo igro bo zmaga ostala doma."

Nika Dobnik, rokometašica ŽRK Žiher hiše Ptuj-Ormož:
"Pred nami je gostovanje v Izoli. Vemo, da ne bo lahka tekma, ampak si želimo prikazati hitro in borebeno igro. S tem pa pripeljati dve točki domov."