Show menu

NAGRADNE IGRE

PODELITEV 1. NAGRADNE IGRE

V novem šolskem letu so osnovne šole že sodelovale v nagradni igri. Devetošolci Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana so si zaslužili brezplačne vstopnice za ogled kvalifikacijske tekme ženske članske reprezentance za nastop na Evropskem prvenstvu v Franciji 2018. 

podelitev nagrade 6. NAGRADNE IGRE

OŠ Gorišnica so ob podelitvi nagrade 6. nagradne igre razveselili Mihe Zarabca in Vida Poteka. Pripravili so jima veličasten sprejem ter ju izkoristili za fotografiranje in podpise. Dres moške reprezentance sedaj krasi hodnik športne dvorane v Gorišnici.

6. NAGRADNA IGRA - nagrajena videoposnetka

2. nagrada - RK Moškanjci Gorišnica


3. nagrada - RK Slovenj Gradec 2011

PODELITEV 5. NAGRADNE IGRE

Valentina Panger je podelila drugo nagrado 5. nagradne igre Evi Pečar iz 6. r PP NIS iz OŠ Danila Lokarja Ajdovščina. Eva je prejela podpisano žogo ženske rokometne reprezentance ter znojnik. Enej Per iz OŠ Metlika, pa je prejel podpisane kratke hlačke in znojnik. Podelitev prve nagrade na OŠ Gustava Šiliha Velenje se bo na željo nagrajencev podelila v mesecu februarju. Nagrado bodo podelile naše reprezentantke, ki bodo obiskale učence na osnovni šoli.

5. NAGRADNA IGRA - nagrajenci

Zaključila se je 5. nagradna igra na tekmo ženskega evropskega prvenstva, kjer so sodelovale tudi naše rokometašice. Na Rokometno zvezo Slovenije smo prejeli kar nekaj zanimivih izdelkov. Najbolj inovativni so bili učenci 8.r OŠ Gustava Šiliha Velenje, ki so pri pouku TIT-a iz lesa upodobili našo žensko reprezentanco. Pri projektu so sodelovali: Benjamina Breznikar, Žana Kukovica, Lana Grabner, Niklas Tam se, Gal Kričej, Kristjan Hrastnik, Rožle Bandalo Magrič, Leon Drofenik, Arne Bulajič, Nejc Bizjak, Endis Aletič, Jaka Grabner, Larisa Hasanovič, Alex Hribar, Patricija Jančič, Klementina Jevšnik, Lan Jezernik, Qundresa Kokollari in Gaber Pandol.


Drugo nagrado si je prislužila Eva Pečar iz 6. r PP NIS iz OŠ Danila Lokarja Ajdovščina. Eva je naslikala našo rokometašico Valentino Panger.

 

Tretja nagrada pa gre vse do Metlike. Enej Per iz 3. r OŠ Metlika je spisal članek o rokometu, ki ga tudi sam trenira.

Iskrene čestitke gredo tudi mentorjem Damijanu Vodušku, Anuši Blažko in Urški Delkot. Nagrade bomo učencem in mentorjem dostavili na šolo.

3. in 4. NAGRADNA IGRA

V 3. in 4. nagradni igri sta si podpisane hlačke slovenske ženske reprezentance prislužila Romana Bele in Simon Jeglič. Romana in Simon sta nam v zahvalo poslala svojo fotografijo z nagrado.

2. NAGRADNA IGRA - izbrana videoposnetka

2. nagradna igra je zaključena. Nagrajena videoposnetka sta ekipa iz DRŠ Alena Mihalja ter ekipa OŠ Jožeta Moškriča, ki trenira pri RK KRIM. Iskrene čestitke! Ekipi prejmeta podpisan dres ženske slovenske reprezentance in znojnike.

 

1. NAGRADNA IGRA - izbrane fotografije

Nagrajenki Nuša in Rebeka sta na tekmi slovenske ženske reprezentance uživali v soboto, David in Neja pa v nedeljo!Iskrene čestitke nagrajencem! #rokomet #ep #ženskareprezentanca #mislovenci